ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, 2019

Υπογραφή νέας σύμβασης για την υλοποίηση έργου με θέμα: "Καθαρισμός των χώρων και των γραφείων της Ειδικής Υπηρεσίας Σχεδιασμού & Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων".

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες", είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανέλαβε για δεύτερη φορά την καθαριότητα των γραφείων της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού & Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ) του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, αρχής γενομένης στις 23 Ιουλιου του 2019. Λόγω της προηγούμενης επιτυχημένης συνεργασίας, το Υπουργείο προέβη σε μια έμπρακτη κίνηση εμπιστοσύνης αναθέτοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας στην Κοιν.Σ.Επ. με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.

Είναι σημαντικό που ένα ακόμα Υπουργείο στηρίζει την αλλαγή του παραδείγματος στην εργασιακή επανένταξη αναθέτοντας την καθαριότητα των χώρων υπηρεσίας του σε μια επιχείρηση που στοχεύει στην κοινωνική ανταποδοτικότητα και την συνεργασία, προβάλλοντας έναν άλλο τρόπο ζωής, ένα διαφορετικό σύστημα αξιών.

Από την πλευρά της η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Νέοι Ορίζοντες" επενδύοντας στην ομαδική προσπάθεια και με βασικά της εφόδια την ελπίδα, την αγάπη για το κοινό καλό και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τρόπο ασφαλή και φιλικό στο περιβάλλον, προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία.